Vytisknout
V pondělí 16.5.2022 se v Sušici konal, po dvouleté odmlce způsobené pandemií, opět atletický víceboj žactva odborů Sport pro všechny okresu Klatovy. A nechyběli na něm ani tentokráte mladí sportovci z naší TJ Sokol Mochtín doplněné některými adepty o závodění z místní ZŠ. Mochtínská výprava čítala 21 závodníků, na starost je měli Eva Kouhoutová a Jarda Cihlář, přítomni však byli i další naši trenéři a také rodiče svých ratolestí. A měli z nich velkou radost - získali totiž nejvíce medailí - 9 !

Sušice - přebor v atletickém čtyřboji žactava odborů SPV okr. Klatovy

Tento přebor je určen atletickým amatérům (neregistrovaným v atletických oddílech), přesto si naši kluci a děvčata (a také děvačata a kluci z TJ Sokol Dolany, kterých soutěžilo 12) měli možnost zazávodit si s "pravými atlety" pořádajícího atletického oddílu TJ Sušice. Abylo jich požehnaně ! Ti však závodili mimo soutěž, přesto to byla užitečná konfrontace.
 Soutěžilo se ve čtyřech věkových kategoriích, každý závodník musel absolvovat sprint (50, resp. 60 m), skok daleký, hod míčkem a běh vytrvalostní (400m, resp. 800m) . Výkony se bodovaly, ten, kdo získal nejvíce bodů, tak byl vítězem.
     A zde máme naše medailisty ze Sušice :

1.místo - zlatá medaile : Denisa Sádlíková, Tobias Kolář a Daniel Kolář

2.místo - stříbrná medaile : Eliška Holá, Ondřej Ryneš a Marek Šot

3.místo - bronzová medaile : Kateřina Kubaňová, David Kubaň a Tomáš Kubaň

     Pochvalu však zaslouží všichni naši reprezentanti za vzornou reprezentaci nejen naší TJ, ale i celé Obce Mochtína ! 

Fotky z atletických závodů v Sušici od Pavla Šota naleznete v naší fotogalerii:
http://www.tjmochtin.cz/fotogalerie/category/237-atleticke-zavody-susice.html


      A pochvala patří i našim ženám - volejbalistkám z oddílu rekreačního sportu,
které se ve čtvrtek 12.května letos poprvé sešly na zahajovacím treninku. A v trenincích budou pokračovat 2x týdně i nadále, nové zájemkyně jsou vítány !
Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 688