Vytisknout
Středeční dohrávka OP mužů dopadla v Janovicích dle předpokladů. Vyhrála domácí Dukla a tím si upevnila 2.místo v tabulce za vedoucím Strážovem. Náš tým nezklamal,odehrál své maximum, ale na body zde neměl.

...STŘ 20.4.2022 - dohrávka OP mužů - FK Dukla Janovice - Sokol Mochtín "B"  3:1 (2:0)

Mochtínská záloha sehrála dohrávku OP mužů v Janovicích v neúplné sestavě. Favorizovaná Dukla měla v 1.poločase jasnou převahu a řadu šancí na skorování.Naštěstí proměnila v gol jen dvě, další golovky jim chytil náš golman Daniel Prokop, který zachytal výborně ! Náš tým sice v úvodu II.poločasu znovu inkasoval, ale pak ve zbytku utkání hrál se soupeřem vyrovnanou partii a měl i šance na skorování. Dvě veliké Jar. Pretzelmayer, tu třetí proměnil v 76.min. v čestný gol Standa Strejc, kterým upravoval stav na konečných 3:2 pro Duklu. Zajímavostí bylo, že část zápasu se musela odehrát za umělého osvětlení, protože se začínalo až v 18.30 hod. - pro anše hráče zajímavá zkušenost. Utkání řídila trojice rozhodčích : HR Šmrha Miroslav, AR byli KLištinec František, Rampula Lukáš, ŽK 1:0, ČK 1:0 (92. Švůgr Marek), 50 diváků. Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Kanta Tomáš, Jarabica Stanislav, Švátora Petr (64. Smolík Zb.), Prokop Marek, Toman Petr, Strejc Stanislav, Sádlík Martin, Troch Roman, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky : Raišl Dom. 2, Petruška P. - STREJC Stanislav


Bravo, bravo bravo !
Po dvouleté pauze
zaviněné pandémií obnovily dnes 20.dubna 2022 pravidené cvičení v tělocvičně ZŠ v Mochtíně naše  ŽENY "Sokolky", členky odboru SPV a to nás moc těší, protože ještě před rokem tvrdily, že to již dohromady nedají !  Věkově patří k těm nejzralejším a nejzkušenějším, pod vedením cvičitelek Jitky Pádecké a Jany Šotové se zaměřují především na cvičení zdravotní tělesné výchovy a plánují další akivity. Blahopřejeme a držíme palce - ať Vám vaše parta a nadšení vydrží co nejdéle !!!
Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 785