Vytisknout
Nepříjemně chladné, zimní počasí provázelo zápasy a turnaje, kterých se zúčastnili i naši fotbalisté Sokola Mochtín o víkendu 9. a 10. dubna 2022. Nehrálo jen naše áčko mužů v Bělé, protože domácí klub zápas pro nezpůsobilý terén hřiště (se souhlasem STK PKFS) den před konáním zrušil !

.....SO 9.4.2022 - I.A tř. mužů mistrovsky Bělá n./R. - Sokol Mochtín - ZRUŠENO- NEHRÁNO
Odložený zápas navrhujeme sehrát ve čtvrtek 21.4. od 18,00 hod. v Bělé. Podléhá to však souhlasu soupeře a schválení řídící STK PKFS.

..- SO 9.4. - Sušice - TURNAJ st. přípravek i za účasti družstva Sokola Mochtín, které má na starost trenér Jaroslav Cihlář. Ráno bylo v Mochtíně čerstvě nasněženo, ale turnaj v Sušici se nakonec odehrál za chladného počasí na hřišti s UMT s těmito výsledky : Mochtín - Švihov 5:2, Sušice - Švihov 7:2 a Sušice - Mochtín 9:1. Chyběl Kolinec, který se z účasti na turnaji omluvil. So Mochtín hrál v sestavě : Kubaň Tomáš, Němeček Jakub, Ryneš Tomáš, Kolář Daniel, Toman Vojtěch, Kubaň David, Ryneš Ondřej, Bauerová Viktorie a Kubaňová Kateřina.

.. NE 10.4.2022 - Mochtín - TURNAJ ml. přípravek . I zde hrála za chladného počasí 3 družstva, trenér Petr Toman byl s výkony "svých" Mochtínských svěřenců naprosto spokojen. Vyhrál favorizovaný Svatobor Hrádek, který porazil Nal. Hory 14:0 a Mochtín 6:2, náš tým skončil na 2.místě, když dokázal porazit Nal. Hory 9:2. So Mochtín hrál v sestavě : Kubaň David, Jakub Němeček, Ondřej Ryneš, Radim Troch, Vojta Toman, Jan Zítek, Adam Fleisig  a Denisa Sádlíková

.. NE 10.4. - Klatovy hř. na Rozvoji - TURNAJ mini přípravek. I tento turnaj se hrál za krajně nepříznivého, zimního počasí - všem účastníkům, včetně jejich rodičů patří za výdrž velké uznání ! Řada týmů na poslední chvíli svoji účast zrušila, přesto zde nakonec startovalo 12 týmů ! Mochtín měl původně přihlášena 2 družstva, ale nakonec se zúčastnil jen 1 tým, který hrál pod taktovkou svého trenéra Milana Žiaka v této sestavě : Kryštof Kraus, Tomáš Král, Jiří Podráský, Martin Doležal, Tadeáš Kraus, Petr Rajtmajer, Jaroslav Truska a Terezka Zítková. I když naše děcka patřila k těm nejmladším, hrál Mochtín v té silnější, kvalitnější skupině. A nevedl si vůbec špatně.

..NE 10.4. - OP mužů mistrovsky - Sokol Mochtín "B" - TJ Nezamyslice  3:3 (0:2), p.kopy 4:3.

Zápas byl v sobotu večer se souhlasem soupeře a STK OFS Klatovy přeložen k odehrání na hřišti s UMT v Klatovech, protože trávník mochtínského hřiště byl v tu dobu po třídenním dešti a sněhových přeháňkách značně podmáčený. Samotný zápas týmů ze spodku tabulky přinesl dramatickou zápletku. Hosté vedli v poločase 0:2, ale v 55. a v 57.min. Mochtín srovnal goly kapitána St. Jarabici a Jar. Pretzelmayera na 2:2, začínalo se znovu. V 88.min. po dlouhém odkopu M.Žiaka posílá náš tým do vedení 3:2 Jar. Pretzelmayer, ale .. vzápětí po rozehrání a následném prvním útoku hosté srovnávají opět na remisu 3:3 - škoda ! O vítězi tak musel rozhodnout penaltový rozestřel, ve kterém náš tým vyhrál až po 10.sérii 4:3 a získal tak cenný druhý bod. Autorem vítězné penalty byl Tomáš Vlk. V tabulce drží náš "B" tým stále 11. příčku se ziskem 14 bodů, Nezamyslice zůstávají s 11 body na předposledním 13.místě. Zápas odřídila trojice rozhodčích Hošek Jaroslav - Mazán Jakub, Lukáš Rampula, ŽK 2:4, 50 diváků. Na tvrdost soupeře doplatil nejhůře náš stoper Pavel Staněk, který musel pro zranění kolene odstoupit již ve 39.minutě a nezahraje si delší dobu ! Sestava Mochtína : Prokop Daniel, Prokop Marek, Staněk Pavel (39. Zoubek Pavel), Švátora Petr, Sádlík Martin (92. Smolík Radek), Jarabica Stanislav, Toman Petr (70. Žiak Milan), Strejc Stanilav, Blahník Matyáš, Vlk Tomáš, Pretzelmayer Jaroslav, branky : PRETZELMAYER Jaroslav 2, JARABICA Stanislav - Kubovec, Kováč, Podskalský

TRENINKY v Mochtíně zůstávají v platnosti (pokud je nezruší trenéři SMS zprávou) a to :

Muži -
úterý a pátek od 18,00 hod.

Školička sportu, mini, mladší a starší přípravka - pondělí a čtvrtek od 17,30 hod.


POZVÁNKA NA MISTROVSKÝ FOTBAL :

SOBOTA 16.4.2022
.. od 10,00 hod. v Klatovech - turnaj starších přípravek za účasti družstev: Klatovy B, Strážov, Luby, Mochtín a Luby C

.. od 17,00 hod. v Mochtíně - I.A třída mužů Sokol Mochtín - FK Žákava

NEDĚLE 17.4.2022
.. od 10,00 hod. ve Švihově - turnaj mladších přípravek za účasti družstev:
Švihov, Nalžovské Hory, Mochtín a Horažďovice

.. od 16,00 hod. v Lubech - OP mužů Start Luby B - Sokol Mochtín B

Kategorie: Sport pro všechny
Zobrazeno: 800