I naši mládežníci bojovali o víkendu 30.4. - 1.5.2022 za čest a slávu TJ Sokol Mochtín na turnajích v minifotbale. A nevedli si špatně. Ti nejmenší (mini) byli na turnaji v Sušici, ml. přípravka v Hrádku u Sušice a starší přípravka startovala na domácím turnaji v Mochtíně, kde obsadila výborné 2.místo těsně za SK Klatovy 1898 B, se kterým v přímém souboji o prvenství uhrála po výborném výkonu remisu 2:2!

TURNAJ st.přípravek - Mochtín 1.května 2022

  
Pěkného turnaje se v Mochtíně zúčastnilo 5 týmů. Hrálo se na dvou hřištích a jeho vítězem se stalo silné družstvo SK Klatovy 1898 B a to se stejným bodovým ziskem jako náš tým So Mochtín, který byl hodnocen na 2.místě jen díky horšímu skore.
    Poděkování za přípravu a organizaci turnaje patří všem našim trenérům i rodičům našich dětí, našim děvčatům a klukům pak za vzornou reprezentaci TJ So Mochtín i celé obce !
    Hrálo se systémem každý s každým, odehráno bylo celkem 10 zápasů. Náš tým So Mochtín, vedený hlav. trenérem Jaroslavem Cihlářem ml. (asistentovali mu TR P.Toman a Zd. Kolář) porazil postupně Strážov 8:4, Švihov 6:1 a Luby C 5:4, s Klatovy B uhrál po velmi dobrém výkonu remisu 2:2 a obsadil pěkné 2.místo. So Mochtín hrál v sestavě : Kubaň T., Kolář D., Kubaň D., Ryneš T., Kolář T., Houdek, Němeček, Toman V., Kubaňová, Ryneš O., Bauerová
      Konečné pořadí turnaje : 1. SK Klatovy 1898 B, 2. TJ Sokol Mochtín, 3. Start Luby C, 4. SK Kovodružstvo Strážov, 5. FK Švihov

 TURNAJ ml. přípravek v Hrádku u Sušice - 30.4.2022

Zde hrály 4 týmy, včetně dr. So Mochtín, které zde vedl trenér Petr Toman.  Mochtín zde též podal velice zdařilé výkony a postupně porazil nečekaně vysoko Klatovy 8:1 a Sušici 8:0, prohrál jen s vítězným, pořádajícím Hrádkem 2:9 a obsadil 2.místo. Náš tým hrál v sestavě : D.Kubaň - O.Ryneš, V.Toman, Němeček, Troch - Kubaňová, Janošťáková, Sádlíková, Zítek, Truska, Holá. 

TURNAJ mini přípravek - Sušice - 30.4.2022

Na tomto turnaji těch začínajích mladých sportovců startovalo 19 družstev (!), která byla rozdělena do několika výkonnostních skupin. So Mochtín zde měl dva týmy, které trenérsky vedli Milan Žiak ml. a Petra Doležalová, kterým za velkou trpělivost patří velké uznání. Ne všichni jejich svěřenci se totiž dokázali soustředit na hru, kterou se společně učí, ale spíše si přijeli do Sušice zaskotačit a zablbnout. O to větší uznání patří těm, kteří se chovali ukázněně a bojovali srdnatě se soupeři za barvy Sokola Mochtín !

PROGRAM nšich mládežnických družstev na další víkend :

Všechna naše družstva jedou na turnaje k soupeřům a to v neděli 8.5.2022, všechny začínají v 10,00 hodin.

Starší přípravka do Žichovic, mladší přípravka do Klatov a mini přípravka do
Švihova

     Před tím, ale již v pátek 6.května 2022 se většina z nich zúčastní 50. ročníku Mochtínského přespolního běhu, na který jsou zváni i další zájemci o závodění  !!!
   Prezentace a přihlášky jsou na místě v den konání závodu od 15,00 do 15,50 hod., samotné závody o medaile a věcné ceny odstartují od nejmladších kategorií až po veterány v 16,10 hod.