Smrtelný koronavir neustupuje, naopak. Rozšiřuje se nejen v Evropě, ale i v ostaních světadílech. Nouzový stav v České republice nadále trvá, uzavřeny jsou školy, restaurace, sportoviště, spousta obchodů, řada podniků propouští své zaměstnance je vyhlášená přísná karanténa.  Výrazně trpí i sportovní prostředí.

      Jarní část amaterských fotbalových soutěží (ale i dalších) byla kvůli pandemii koronaviru nejdříve přerušena, ale 7.4. rozhodl VV FAČR o ukončení všech těchto mistrovských soutěží plošně na celém území ČR s tím, že konečné pořadí zůstává podle stavu ke dni 8. dubna 2020, žádný tým nepostupuje ani nesestupuje !

      To je základní informace pro všechny naše sportovce i fanoušky. Netěší nás to, ale nic s tím neuděláme.

       Zatím nesmí probíhat ani společné treninky a tak spoleháme na všechny naše aktivní sportovce - především pak na fotbalisty, aby si udržovali kondici  individuelní treninkovou přípravou - popř. ve dvojicích (což je povoleno). 
       
       Jakmile budou přísná karantení opatření uvolněna, tak se opět pustíme do  společného treninkového procesu (treninky, přípravné zápasy), abychom se dobře připravili na nový soutěžní ročník, který přepokládáme, že začne v půli srpna letošního roku.
 
-x-x-x-x-x-x-

Na 8.května 2020 jsme připravovali 48. Mochtínský přespolní běh,
ale ani ten se konat letos nemůže - rušíme ho ! Propozice na něj necháváme k dispozici vyvěšené v dokumentech zde na našem webu TJ, aby se zájemci o další ročník mohli orientovat v ročnících narození, která jsou potřeba u jednotlivých kategorií.


Bohužel, jsme nuceni již předstihu zrušit i plánovaný "Dětský sportovní podvečer v Mochtíně", který jsme plánovali uspořádat v pondělí 1.června 2020. Zlepší - li se situace a bude-li nějaký volný a vhodný termín na podzim letošního roku, tak tuto oblíbenou akci pro děcka zkusíme uskutečnit.