Vytisknout
Náš oddíl rekreačního sportu, ve spolupráci s FO pořádá v neděli 26.1.2020 již 10.ročník "Dorosteneckého turnaje v halové kopané", na kterém se představí 8 týmů z Plzeňského a Jihočeského kraje !

Turnaj proběhne tradičně ve sportovní hale ZŠ Čapkova v Klatovech, sraz a prezentace přihlášených týmů je v 8,30 hod., slavnostní nástup a zahájení bude v 8,55 a úvodní zápas Hradešice - Mrákov otevře tento již 10. jubilejní ročník.

   Loňské prvenství zde budou obhajovat naděje Sokola Mrákov, nebude zde chybět ani tým Sokola Mochtín, který bude složen převážně z odchovanců mochtínského sportu, trenérsky ho i letos povede Jaroslav Pavlík.

Na turnaji se představí i tři nové týmy, mezi nimi TJ Blatná, Keramika Chlumčany a TJ Vodní stavby Plzeň, doplní je staronoví účastníci FK Staňkov, TJ Sokol Plzeň-Černice, Sokol Hradešice , TJ Sokol Mrákov a náš tým TJ Sokol Mochtín.

     Přijďte se podívat, přijďte povzbudit naše fotbalové mládí !

                                                                -x-x-x-x-x-x-

   Den před tím - v sobotu 25.1.2020 proběhne od 14,00 hod. ve Sportovním areálu v Mochtíně další ročník zimního plavání v místním jezírku.
                           Tentokráte to bude 1. ročník "Povánočního plavání s Mufem" (před tím to bylo několik ročníků "Předvánočního plavání s Mufem"), na který srdečně zve další plavce - otužilce hlavní organizátor akce, známý mochtínský otužilec a recetista Jan Mundl.
      Sraz plavců je již ve 13,00 hod. ve Fotbalce u hřiště,na akci jsou srdečně zváni i fanoušci a příznivci dobré zábavy - občerstvení zajištěno



Kategorie: Rekreační sport
Zobrazeno: 1665